Asiakaskokemuksia

 

 

Päivillä oli talolaajennukseemme liittyen hyviä ajatuksia tilankäytöllisistä ratkaisuista ja kuvat muodostettiin aidosti yhdessä.

Anton ja Helka

Asiantuntevaa palvelua asiakkaan ajatukset huomioiden. Vaikka en ihan tarkkaan tiennytkään, mitä halusin, Päivin kanssa keskustellessa selvisi oma visio ja Päivi sai tästä myös hyvin kiinni.

Nina

Pyysin Päiviä suunnittelemaan kesämökilleni Pusulaan laajennusosaa. Asiakkaan toiveet oli hyvin huomioitu ja suunnitelma, pohjakuva ja 3D -layout kuvat hyväksyttiin kertaheitolla. Kaikki tämä meni sovitussa aikataulussa ja olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen.

Jukka Kurvinen

Kiitos erinomaisen hyvästä työstä. Arvostamme koko perhe kovasti sitä, miten olet kuunnellut toiveitamme ja osannut muuntaa ne toimivaksi suunnitelmaksi. Kaikki meni mutkattoman sujuvasti ja siinä aikataulussa, jonka lupasit. Mukavaa oli myös se, että saimme tuntea itse olevamme suunnittelun pääroolissa, vaikka kädenjälki on sinun.

Jussi ja Eija

Asta-messujen pikaklinikalla saimme Päiviltä pohjaluonnoksiimme todella hyviä näkökulmia mm. tilojen sijoitteluun ja arjen toimintojen vielä harkitumpaan järjestämiseen. Nämä arvokkaat kommentit mielessä jatkamme suunnitelmien hiomista juuri meille sopiviksi. Kiitos!

Emilia

Saatiin hyviä kommentteja pohjaratkaisuun (kahdella vaihtoehdolla) ja meidän omat kommentit otettiin vielä huomioon kunnes pohja saatiin valmiiksi. Meidän mielestä palvelu toimi hyvin ja antoi paljon ajateltavaa kannattaako tyytyä esim. talotehtaalta saatuun pohja/huoneratkaisuun sellaisenaan vai haluaako ammattilaisen näkemyksen myös.

Suosittelemme Päiviä!

Mikko

Arkkitehtiklinikan sparrauksesta ja ehdotuksista oli suuri apu ja lopulta omasta alkuperäisestä ajatusmössöstä syntyi selkeä kuva tavoitetilasta.

Anu Autio

50-lukulaisen talon ulkokuoriuudistus